Wereldwijd
de Heerlijkheid

Koor "Animato"

Het koor Animato", wat opgewekt en levendig betekent en al meer dan 40 jaar in Zetten bestaat, doet zijn naam al jarenlang eer aan!

Wekelijks zingen 36 enthousiaste koorleden, 13 alten, 12 sopranen, 6 tenoren en 5 bassen onder leiding van de dynamische en professionele dirigent Vincent Las, iedere maandag van 20.00 tot 22.00 uur in de Rank, Hoofdstraat 3 in Zetten. Het repertoire van het koor bestaat onder meer uit eigentijdse en licht klassieke werken, waar iedereen zich in kan vinden.

Voor Animato is het bekende Decemberconcert, uitgevoerd in de kerk in Herveld-Zuid, een jaarlijks terugkerend muzikaal hoogtepunt. Tijdens de parade bij de opening van "Wereldwijd de Heerlijkheid" zal Animato op een zeer speciale manier optreden

Locatie:
33
tijdens de theatrale parade
Te zien op de volgende momenten:
14
September
-
5:45 pm
-
-
-
Tickets / Reserveren
Stichting Raamwerk & Galerie de Sleedoorn
Molenstraat 24 | 6672 LA Hemmen
Het copyright van alle beelden en teksten op deze website en al haar subdomeinen is gereserveerd voor Chris Raats, voorzitter van stichting Raamwerk of de door hem aangewezen personen. Het is niet toegestaan enig materiaal van deze site te dupliceren, downloaden of herdistribuëren voor commercieel of non-commercieel gebruik.
Ontwerp en ontwikkeling door Brand ontwerp
HomeKunstenaarsPlattegrondOverTicketsContact