Wereldwijd
de Heerlijkheid

L2D

Dansschool L2d is een gezellige sportaccommodatie die vele groepslessen aanbiedt voor jong en oud.

Vanaf april 2011 zijn we hard gegroeid! Er sporten en dansen nu ruim 300 leden bij ons.

Van dansles voor de kleintjes vanaf 2,5 jaar tot BodyShape groepslessen voor ouderen.

Ook draaien we al jaren mee op hoog niveau Hiphop wedstrijden door het hele land.

Afgelopen seizoen hebben de teams weer vele bekers binnen gehaald.

Waaronder:  de 1e prijs op het Nederlands Kampioenschap.

Kort om: Voor ieder wat wils!

Zumba

Tijdens de Zumba-les worden dansen als salsa, reggaeton, mambo, dancehall, hiphop en de rumba gecombineerd met aerobics waardoor er een leuke intervalroutine ontstaat die makkelijk te volgen is. Je werkt niet alleen aan je conditie, je verbrandt er ook nog eens enorm veel calorieën mee en dat allemaal zonder dat je het gevoel hebt afgebeuld te worden.  

SH'BAM

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt. Elke 45 minuten durende SH'BAM les levendig, uniek en afwisselend. Het is een programma van Les Mills die elke 3 maanden van muziek en choreografie wisselt.

BodyShape

Tijdens deze leuke workout werk je een uur lang aan je conditie,spierkracht, lenigheid, balans en natuurlijk ritme.

BodyShape is een goede manier om ervoor te zorgen dat je lichaam in vorm blijft. Ook geven we in deze les veel aandacht aan het verbranden van calorieën.

Om de 4 weken krijg je een compleet nieuwe workout.

Alles komt aan bod:

Van Aerobics, BBB oefeningen tot aan Yoga!

Krachttraing

Deze 45 minuten durende workout daag je al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen om je lichaam te versterken. Fantastische muziek, professionele instructeur en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel!

Deze workout is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent.

Streetdance/Hiphop

Deze stoere dansvorm is voor zowel jongens als meiden! Dansen zoals in de achterbuurten van Amerika. Je leert de gaafste combinaties zoals je op tv ziet.

Meerdere dans invloeden komen naar voren en het is geschikt voor jong en oud.

Doe eens mee aan een les en je ervaar zelf wat het inhoud.

Modern

Hou jij van een uitdaging? Dan is deze les zeker iets voor jou! Je leert de basistechnieken van de klassieke dans en de mooiste choreografieën te dansen.

Locatie:
33
tijdens de theatrale parade
Te zien op de volgende momenten:
14
September
-
5:30 pm
-
-
-
Tickets / Reserveren
Stichting Raamwerk & Galerie de Sleedoorn
Molenstraat 24 | 6672 LA Hemmen
Het copyright van alle beelden en teksten op deze website en al haar subdomeinen is gereserveerd voor Chris Raats, voorzitter van stichting Raamwerk of de door hem aangewezen personen. Het is niet toegestaan enig materiaal van deze site te dupliceren, downloaden of herdistribuëren voor commercieel of non-commercieel gebruik.
Ontwerp en ontwikkeling door Brand ontwerp
HomeKunstenaarsPlattegrondOverTicketsContact