Wereldwijd
de Heerlijkheid

Toneelgroep Hemmen

Toneelgroep Hemmen staat al sinds 1984 elk jaar heel succesvol met een voorstelling op de planken meestal in Dorpshuis ‘De Oude School’, soms ook op een andere locatie in Hemmen, al dan niet in de open lucht.

Bij deze manifestatie doen de spelers natuurlijk enthousiast mee. In de theatrale parade op 14 september, maar ook op zaterdagavond 15 september laat de improvisatiegroep weer eens zien waartoe ze in staat is. Op deze avond improviseren de spelers met inbreng van het publiek.Toneelgroep Hemmen is een geïnspireerd gezelschap, met leden in de leeftijd tussen de 18 ende 70, dat onder leiding van een professionele regisseur elke maandagavond van 20.00 - 22.30 uur repeteert in het Dorpshuis.

In april 2018 speelde het vier korte voorstellingen opvier verrassende locaties in de directe omgeving van de Hemmense kerk. Hetpubliek werd in vier groepen verdeeld die elk vanuit het Dorpshuis een rondjemaakten langs de optredens.

Nieuwsgierig? Bezoek onze voorstellingen of loop eensbinnen op een maandagavond. Nieuwe leden zijn welkom.

Website: www.toneelgroephemmen.nl

 

Toneelgroep Hemmen speelt een paar scenes tijdens de openingsparade.

 

Optreden:          zaterdag15 september 2018

Aanvang:            20.00uur

Locatie:                               Dorpshuis

Locatie:
5
Dorpshuis
Te zien op de volgende momenten:
15
September
-
8:00 pm
-
-
-
Tickets / Reserveren
Stichting Raamwerk & Galerie de Sleedoorn
Molenstraat 24 | 6672 LA Hemmen
Het copyright van alle beelden en teksten op deze website en al haar subdomeinen is gereserveerd voor Chris Raats, voorzitter van stichting Raamwerk of de door hem aangewezen personen. Het is niet toegestaan enig materiaal van deze site te dupliceren, downloaden of herdistribuëren voor commercieel of non-commercieel gebruik.
Ontwerp en ontwikkeling door Brand ontwerp
HomeKunstenaarsPlattegrondOverTicketsContact