Wereldwijd
de Heerlijkheid

Workshop/Demonstratie Houtbewerken en Houtdraaien

CNME Hemmen organiseert het hele jaar door verschillende activiteiten voor jong en oud. Een belangrijke activiteit is het verzorgen van Natuurexcursies met deskundige gidsen voor basisschool leerlingen waarbij veelal het Hemmens Bos bezocht wordt. Het doel hierbij is kinderen interesse voor de Natuur bij te brengen. Graag willen wij dan ook als stichting deze activiteit omtrent het bewerken van hout voor onze rekening  nemen en  nodigen we jong en oud uit om op deze zaterdag langs te komen om zelf te kunnen aanschouwen wat er zoal van hout kan worden gemaakt.

Tijdens de Kunstroute / Manifestatie in Hemmen zullen twee hobbyisten (houtdraaiers)   op een kleine en een miniatuur draaibank demonstreren hoe zij diverse sier- en gebruiksvoorwerpen draaien. Tussendoor kan een enthousiaste jonge houtdraaier onder begeleiding proberen om zelf een tolletje te draaien. Ook zal er (uit Zetten Houterij de Specht) een Houtsnijder aanwezig zijn die laat zien wat voor fraaie voorwerpen je zoal uit hout kunt snijden.  

De verwachte duur van de workshop is 4 uur

Locatie:
5
Dorpshuis
Te zien op de volgende momenten:
29
September
-
2:00 pm
-
-
-
Tickets / Reserveren
Stichting Raamwerk & Galerie de Sleedoorn
Molenstraat 24 | 6672 LA Hemmen
Het copyright van alle beelden en teksten op deze website en al haar subdomeinen is gereserveerd voor Chris Raats, voorzitter van stichting Raamwerk of de door hem aangewezen personen. Het is niet toegestaan enig materiaal van deze site te dupliceren, downloaden of herdistribuëren voor commercieel of non-commercieel gebruik.
Ontwerp en ontwikkeling door Brand ontwerp
HomeKunstenaarsPlattegrondOverTicketsContact