Wereldwijd
de Heerlijkheid

Rob Sweere

‍Sweere is in zijn werk op zoek naar stiltemomenten, waarop mensen zich bewuster worden van hun omgeving en hun eigen plaats daarin. Zo is hij sinds 2004 bezig met het SilentSky Project. In dit project probeert Sweere deelnemers wereldwijd met andere “ogen” te laten kijken naar de wereld waarin ze leven. Het Project bestaat uit kleine evenementen op verschillende locaties, in verschillende culturen en omgevingen. Het wereldwijde project heeft inmiddels al meer dan 80 keer plaatsgevonden in meer dan 30 landen. Overal nodigt de kunstenaar deelnemers aan zijn project uit om, vaak in cirkels liggend, een half uur naar de lucht te staren en ruimte te geven aan dromen en fantasieën. De ervaringen lopen zeer uiteen. Jeugdherinneringen, spirituele ervaringen en het plannen van vakanties, alles komt voorbij.  

In de Kunst- en Cultuurmanifestatie “Wereldwijd de Heerlijkheid” is het Silent Sky Project van Rob Sweere een onderdeel van het programma. Het past prima in het thema en concept van de manifestatie en zal velen tevens een interessante mogelijkheid bieden tot actieve participatie in dit kunstproject.

Locatie:
21
Kasteelpark
Op de volgende dagen te zien:
29/9/2018
Stichting Raamwerk & Galerie de Sleedoorn
Molenstraat 24 | 6672 LA Hemmen
Het copyright van alle beelden en teksten op deze website en al haar subdomeinen is gereserveerd voor Chris Raats, voorzitter van stichting Raamwerk of de door hem aangewezen personen. Het is niet toegestaan enig materiaal van deze site te dupliceren, downloaden of herdistribuëren voor commercieel of non-commercieel gebruik.
Ontwerp en ontwikkeling door Brand ontwerp
HomeKunstenaarsPlattegrondOverTicketsContact